tag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.comments2023-03-23T13:22:38.571+02:00Το Ελληνικό Χρέος στη ΓαστρονομίαElliniko Xreos sti Gastronomiahttp://www.blogger.com/profile/12673516281229636295noreply@blogger.comBlogger760125tag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-20269327461848786382016-06-05T20:37:18.168+03:002016-06-05T20:37:18.168+03:00Αγαπημένο πιάτο μου και γενικά μου αρέσει το ψάρι ...Αγαπημένο πιάτο μου και γενικά μου αρέσει το ψάρι αχνιστό με λεμονάκι!ΑΧΤΙΔΑhttps://www.blogger.com/profile/04482882132861255372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-40320835972973592972016-06-04T22:16:19.569+03:002016-06-04T22:16:19.569+03:00Καλό καλοκαίρι!!
Φιλεταρισμένες τις σαρδέλες τις π...Καλό καλοκαίρι!!<br />Φιλεταρισμένες τις σαρδέλες τις προτιμώ διαφορετικά δεν με ενθουσιάζουν.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-18784431807939014032016-04-13T06:15:22.614+03:002016-04-13T06:15:22.614+03:00Πολύ μου αρέσει η πρότασή σου. Το δε, ρυζόγαλο είν...Πολύ μου αρέσει η πρότασή σου. Το δε, ρυζόγαλο είναι από τα αγαπημένα μου!!ΕΥΓΕΝΙΑhttps://www.blogger.com/profile/03901806849909945012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-44527140511166646612016-03-12T11:01:06.326+02:002016-03-12T11:01:06.326+02:00Καταπληκτικό και εύκολο Καταπληκτικό και εύκολο Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-9695287166344199872016-03-02T08:47:47.787+02:002016-03-02T08:47:47.787+02:00kalo!!!kalo!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-62328046357245733882016-03-01T14:10:19.378+02:002016-03-01T14:10:19.378+02:00Kαλώς σας βρήκα!Kαλώς σας βρήκα!Elliniko Xreos sti Gastronomiahttps://www.blogger.com/profile/12673516281229636295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-59639342751721689822016-03-01T11:44:27.065+02:002016-03-01T11:44:27.065+02:00Καλό μήνα και καλώς ήρθες ξανά.Καλό μήνα και καλώς ήρθες ξανά.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-35121562220436221992015-12-31T02:53:23.199+02:002015-12-31T02:53:23.199+02:00Εχω δοκιμασει φαγοπυρο και οντως ειναι πολυ καλο π...Εχω δοκιμασει φαγοπυρο και οντως ειναι πολυ καλο προιον!! Το μαγειρεψα με μανιταρια αλλα με λιγο διαφορετικο τροπο. Βαζουμε ενα φλιτζανι φαγοπυρο σε ενα σκευος και προσθετουμε τοσο νερο οσο απαιτειται να καλυπτονται οι σποροι, μετα απο 5-6 ωρες οι σποροι εχουν πιει ολο το νερο, εχουν μαλακωσει και ειναι ετοιμοι να φαγωθουν, για να κερδισουμε χρονο μπορουμε να τους αφησουμε να μαλακωσουν κατα την διαρκεια της νυχτας. Στη συνεχεια βαζουμε τα μανηταρια σε ενα τιγανι χωρις νερο και τα αφηνουμε να βρασουν με τα υγρα τους, οταν πιουν ολα τους τα υγρα προσθετουμε 5-6 κουταλιες λαδι και το κρεμυδι ανακατευοντας μεχρι να γινει το κρεμυδι διαφανο, στη συνεχεια προσθετουμε το φαγοπυρο αλατι και πιπερι και το αφηνουμε στη φωτια για αλλα 4 με 5 λεπτα ανακατευοντας συνεχως. Το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο!! Για οσους δεν μπορουν να κανουν χωρις τη γευση το κρεατος τοτε μπορουν να προσθεσουν στο μειγμα ψιλοκομμενο μπεικον. Καλη σας ορεξη!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00572913089239998388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-34603444803516111242015-12-31T02:52:22.715+02:002015-12-31T02:52:22.715+02:00Εχω δοκιμασει φαγοπυρο και οντως ειναι πολυ καλο π...Εχω δοκιμασει φαγοπυρο και οντως ειναι πολυ καλο προιον!! Το μαγειρεψα με μανιταρια αλλα με λιγο διαφορετικο τροπο. Βαζουμε ενα φλιτζανι φαγοπυρο σε ενα σκευος και προσθετουμε τοσο νερο οσο απαιτειται να καλυπτονται οι σποροι, μετα απο 5-6 ωρες οι σποροι εχουν πιει ολο το νερο, εχουν μαλακωσει και ειναι ετοιμοι να φαγωθουν, για να κερδισουμε χρονο μπορουμε να τους αφησουμε να μαλακωσουν κατα την διαρκεια της νυχτας. Στη συνεχεια βαζουμε τα μανηταρια σε ενα τιγανι χωρις νερο και τα αφηνουμε να βρασουν με τα υγρα τους, οταν πιουν ολα τους τα υγρα προσθετουμε 5-6 κουταλιες λαδι και το κρεμυδι ανακατευοντας μεχρι να γινει το κρεμυδι διαφανο, στη συνεχεια προσθετουμε το φαγοπυρο αλατι και πιπερι και το αφηνουμε στη φωτια για αλλα 4 με 5 λεπτα ανακατευοντας συνεχως. Το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο!! Για οσους δεν μπορουν να κανουν χωρις τη γευση το κρεατος τοτε μπορουν να προσθεσουν στο μειγμα ψιλοκομμενο μπεικον. Καλη σας ορεξη!! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00572913089239998388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-34298031542594446502015-12-29T10:01:54.601+02:002015-12-29T10:01:54.601+02:00Αν δεν εχουμε βοτκα μπορουμε να βαλουμε κατι αλλο;...Αν δεν εχουμε βοτκα μπορουμε να βαλουμε κατι αλλο;;;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-39218545779538043802015-12-14T14:39:35.398+02:002015-12-14T14:39:35.398+02:00καλησπερα! γιατι οχι με πλευρωτους?καλησπερα! γιατι οχι με πλευρωτους?Ελένη Ζ.https://www.blogger.com/profile/03504179149052870170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-26921601368428393862015-11-20T11:44:52.186+02:002015-11-20T11:44:52.186+02:00Τα ρεβίθια να είναι με το φλοιό η τα αποφλοιωμένα ...Τα ρεβίθια να είναι με το φλοιό η τα αποφλοιωμένα ..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17354150371652899496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-50803889966354882842015-11-20T11:43:23.366+02:002015-11-20T11:43:23.366+02:00Τα ρεβίθια να είναι με το φλοιό η τα αποφλοιωμένα ...Τα ρεβίθια να είναι με το φλοιό η τα αποφλοιωμένα ..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17354150371652899496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-57470137158478942592015-11-20T01:00:19.670+02:002015-11-20T01:00:19.670+02:00Αισχος ητανΑισχος ητανAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-90987467918703539642015-11-18T23:41:07.396+02:002015-11-18T23:41:07.396+02:00Τέλεια...μπράβο....Τέλεια...μπράβο....Βουλακιhttps://www.blogger.com/profile/18154346571624241149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-13323663706393540952015-10-27T15:55:09.665+02:002015-10-27T15:55:09.665+02:00Ειχα δοκιμάσει πιροσκία απο την γιαγια μιας φίλης....Ειχα δοκιμάσει πιροσκία απο την γιαγια μιας φίλης... τελεια!<br /><br />http://beautyfollower.blogspot.gr/Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-63156609526527730252015-10-27T15:54:35.019+02:002015-10-27T15:54:35.019+02:00Νοστιμοτατο πιατο!
http://beautyfollower.blogspot...Νοστιμοτατο πιατο!<br /><br />http://beautyfollower.blogspot.gr/Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-42307608675799468962015-10-22T14:36:41.958+03:002015-10-22T14:36:41.958+03:00Φαίνεται πεντανόστιμο
Φιλάκια ...Φαίνεται πεντανόστιμο<br />Φιλάκια ...Μαρία Έλεναhttps://www.blogger.com/profile/15775529167339385020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-52941523670114669332015-10-20T09:26:11.322+03:002015-10-20T09:26:11.322+03:00Αυτά τα ποντιακά πιροσκί ειναι πεντανόστιμα.
Οτι ...Αυτά τα ποντιακά πιροσκί ειναι πεντανόστιμα. <br />Οτι και να έχουν ως γέμιση.<br /><br />Καλή εβδομάδαΜarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-46387314553096883262015-10-19T11:08:10.745+03:002015-10-19T11:08:10.745+03:00Τα αγαπώ με λουκάνικο μέσα και στον φούρνο για να ...Τα αγαπώ με λουκάνικο μέσα και στον φούρνο για να μην είναι σούπερ λαδερά!! Ευχαριστούμε για τη συνταγή! Την καλημέρα μου και ευχές για μία υπέροχη εβδομάδα!Αθηνάhttps://www.blogger.com/profile/18230804227295890401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-52258622288558631722015-10-18T22:15:10.529+03:002015-10-18T22:15:10.529+03:00Με πατάτα δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι ιδιαίτερο γι...Με πατάτα δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα αλλά με άλλες γεμίσεις είναι απίθανα!!!!!!Τατιάναhttps://www.blogger.com/profile/01073836486360188680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-29097603996058902072015-10-17T20:13:02.017+03:002015-10-17T20:13:02.017+03:00ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ και λατρεμένα, τουλάχιστον για μένα :-...ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ και λατρεμένα, τουλάχιστον για μένα :-) σε όλες τους τις εκδοχές.<br />Καλό Σαββατόβραδο να έχεις.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-33194910112960718322015-10-17T16:41:36.478+03:002015-10-17T16:41:36.478+03:00Υπέροχη και πανεύκολη πιτα! Θα συμφωνήσω με την Αθ...Υπέροχη και πανεύκολη πιτα! Θα συμφωνήσω με την Αθηνά! Μου αρέσει πολύ το blog σου και συνέχεια!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17594858929464239989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-86854941078464761922015-10-14T14:35:17.504+03:002015-10-14T14:35:17.504+03:00Να σε ευχαριστήσω θερμά για το δωράκι μόλις το έλα...Να σε ευχαριστήσω θερμά για το δωράκι μόλις το έλαβα. Καλή συνέχεια.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328077844349711892.post-44284493613215017012015-10-14T11:18:38.340+03:002015-10-14T11:18:38.340+03:00Απλή και νόστιμη σαν εκδοχή μίας τάρτας!! Εμένα πά...Απλή και νόστιμη σαν εκδοχή μίας τάρτας!! Εμένα πάντως τη γευστική διαφορά στην πιτούλα μου την κάνει ο άνηθος!! Πολλές καλημέρες!!Αθηνάhttps://www.blogger.com/profile/18230804227295890401noreply@blogger.com