Σήμερα θα ετοιμάσουμε μια γρήγορη σαλάτα την οποία δεν θα την σερβίρουμε συμβατικά....διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι εννοώ!
Υλικά
1 μαύρη ελιά τεμαχισμένη στα δύο
1/2 κούπα καλαμπόκι κονσέρβα
1 αβοκάντο
2 τοματάκια
1/2 φιλεταρισμένο στήθος κοτόπυλου
1 κγ ξερή ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1/4 κούπας ελαιόλαδο
Οδηγίες
Τεμαχίστε το κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια.
Σε ένα τηγάνι ρίξτε μερικές κουταλιές λάδι σε μέτρια φωτιά. Ψήστε το κοτόπουλο αφού αλατοπιπερώσετε και προσθέσετε τη ρίγανη.
Αφήστε το κοτόπουλο να κρυώσει,
Κόψτε το αβοκάντο στα δύο αφαιρέστε το κουκούτσι και βγάλτε τη ψίχα του. Κόψτε τη ψίχα του αβοκάντου σε κομματάκια κρατώντας ανέπαφο το περίβλημα του αβοκάντου.
Στραγγίστε το καλαμπόκι και κόψτε τα τοματάκια.
Σε ένα μπολ αναμείξτε όλα τα υλικά μαζί με το λάδι που δεν χρησιμοποιήσατε για το τηγάνισμα, προσθέστε αλάτι και πιπέρι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και ανακατέψτε.
Τοποθετήστε το μείγμα μέσα στις φλούδες αβοκάντου που κρατήσατε και χρησιμοποιήστε τη ελιά για διακόσμηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου