Σήμερα μαγειρεύουμε μια πανεύκολη και πολύ γευστική συνταγή για φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, με ελάχιστα υλικά και πολύ λίγες θερμίδες! Δεν θα σας πάρει ώρα για να το μαγειρέψετε και το αλουμινόχαρτο που θα χρησιμοποιήσουμε για να ψήσουμε τα ρολά το κρατάνε ζουμερό σε αντίθεση με τις οδοντογλυφίδες ή τον πάγκο που συνήθως χρησιμοποιούμε σε παρόμοιες συνταγές!
ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
4 άτομα
4 πιπεριές διαφόρων χρωμάτων
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Αλάτι
Πιπέρι
4 κ.σ. μουστάρδα
λίγο τριμμένο σκόρδο
λίγο τριμμένο σκόρδο
Αλουμινόχαρτο
Λαδόκολλα
Βήματα
- Αρχικά προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Κόβουμε τα φιλέτα στη μέση. Χτυπάμε τα κομμάτια μέχρι να γίνουν πολύ λεπτά προσέχοντας να μην κοπούν. Μερικά χασάπικα μπορεί να ετοιμάσουν τα φιλέτα για σας αν τους το ζητήσετε.
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και από τις δυο πλευρές.
- Πλένουμε τις πιπεριές, βγάζουμε τα σποράκια και τις κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες.
- Σε κάθε φιλέτο αλείφουμε από τη μια πλευρά μια κουταλιά μουστάρδα και τοποθετούμε από πάνω τις πιπεριές.
- Τυλίγουμε το κάθε φιλέτο σε ρολό ώστε να κλείσει από παντού και το τυλίγουμε πρώτα με τη λαδόκολλα και μετά με το αλουμινόχαρτο σφιχτά για να μην ανοίξει.
- Τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι και βάζουμε στο φούρνο για περίπου μισή ώρα στη μεσαία θέση. Αν θέλουμε τα τελευταία 10 λεπτά ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και για να πάρουν χρώμα τα ρολά κοτόπουλου.
- Σερβίρουμε με ρύζι ή πατατούλες και πράσινη σαλάτα.