Σερβίρεται με ζεστό ψωμάκι και κρύα μπιρίτσα!
Υλικά
4 μερίδες
2 μελιτζάνες
2 ντομάτες
1 κρεμμύδι (προαιρετικά)
4 πιπεριές (σε διάφορα χρώματα)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
8 αβγά
200 γρ. φέτα τριμμένη
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1/2 κ.γ. ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Eκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα λαχανικά. Τα τοποθετούμε σε ένα μικρό στρογγυλό ταψάκι αντικολλητικό που το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο. Τα ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά στους 200 βαθμούς. Μέχρι να ψηθούν χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με το γάλα, τη φέτα, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Βγάζουμε το ταψάκι από το φούρνο και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών. Ξαναβάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε περίπου για 15 λεπτά.
Οι ομελέτες φούρνου είναι οι αγαπημένες μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣούπερ νόστιμη η δική σου!
Καλή βδομάδα!
Σε ευχαριστώ πολύ! Καλό μήνα!
ΔιαγραφήΑγαπημένη ομελέτα, υπέροχη την έκανες πολύ καλοκαιρινή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά.
Για αυτό λατρεύω το καλοκαίρι! Φιλιά
ΔιαγραφήΜου αρέσουν οι ομελέτες σε όλες τους τις παραλλαγές και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ αυτές που περιέχουν άφθονα λαχανικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία και τα συνοδευτικά του πιάτου σου, είναι νομίζω τα απολύτως απαραίτητα!
Σε ευχαριστώ πολύ Ερμιόνη! Πολλά φιλιά!
Διαγραφή