Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Ελβετικό Μούσλι, το υγιεινό πρωινό

Καλημέρα! Μετά το προηγούμενο βαρύ αγγλικό πρωινό, σήμερα ετοιμάζουμε ένα πρωινό επίσης λαχταριστό αλλά πολύ πιο ελαφρύ και υγιεινό, ελβετικό μούσλι. Η συγκεκριμένη συνταγή λίγο παραλλαγμένη δημιουργήθηκε το 1900 από ένα γιατρό για τους ασθενείς του στο νοσοκομείο, καθώς ήταν πολύ υγιεινό και θρεπτικό. Πρώτη φορά το δοκίμασα σε ένα πρωινό ξενοδοχείου στο εξωτερικό και ενθουσιάστηκα από τότε το τρώω σαν πρωινό σε όλες τις περιόδους της ζωής μου που κάνω δίαιτα γιατί είναι πεντανόστιμο, με λίγες θερμίδες και σε κρατά χωρίς να πεινάς για πολλές ώρες. 


Ελβετικό Μούσλι
Χρόνος Μαγειρέματος: 5 λεπτά    Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα & 5 λεπτά   Βαθμός Δυσκολίας: Πολύ Εύκολο
Υλικά
4 μερίδες

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ θρεπτικό..με χαλάει η μία ώρα στο ψυγείο..να γίνεται άραγε από την προηγούμενη ή θα είναι πολύ χάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι, φυσικά μέχρι και 3 μέρες, αν δεν προσθέσεις τα φρούτα!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...