Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Φρουτοζελέ με γιαούρτι

Ένα γρήγορο, υγιεινό, ελαφρύ αλλά πάνω από όλα λαχταριστό επιδόρπιο!

Υλικά

  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1 συσκευασία ζελέ σε σκόνη
  • 1 ακτινίδιο
  • 1 σύκο
  • 1 δαμάσκηνο
  • 1 νεκταρίνι
  • μερικά σταφύλια
  • 1 φλιτζάνι νερό

Βήματα



Βράστε το νερό και ρίξτε το σε ένα μεγάλο μπολ. Αδειάστε το μείγμα ζελέ στο μπολ και ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί. Προσθέστε το γιαούρτι στο μπολ και ανακατέψτε καλά το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές. Τοποθετήστε το στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να παγώνει στις άκρες. Πλύνετε και κόψτε τα φρούτα σε κύβους. Προσθέστε τα στο μείγμα και ανακατέψτε ελαφρά όλα τα υλικά μαζί. Τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο. Μπορείτε να βγάλετε το γλυκάκι σας από τη μπολ χρησιμοποιώντας ένα λεπτό μαχαίρι γύρω από τις άκρες του μπολ και βάζοντας το μπολ σε ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα. Γυρίστε το ανάποδα στην πιατέλα σας! Απολαύστε το!

Μικρά μυστικά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια φρούτα θέλετε, προτιμήστε όμως τα εποχιακά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...