Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Τορτελίνια με μανιτάρια και σάλτσα λεμονιού


Καλημέρα σήμερα μαγειρεύουμε μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για τορτελίνια.
Τορτελίνια με μανιτάρια και σάλτσα λεμονιού!

Υλικά
4 μερίδες
250 ml.κρέμα γάλακτος
3 κρόκους
ξύσμα λεμονιού από 3 ακέρωτα λεμόνια
250 γρ. μανιτάρια
300 γρ. τορτελίνια με γέμιση τυριού
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμός 1 λεμονιού

Διαδικασία

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μια νωπή πετσέτα και τα τεμαχίζουμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τα μανιτάρια. Μετά από 3-4 λεπτά σβήνουμε με το χυμό λεμονιού τα μανιτάρια και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε ένα ένα τους κρόκους ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιών. 
Αλατοπιπερώνουμε.  
Μόλις δέσει η σάλτσα μας αποσύρουμε από τη φωτιά.
Βράζουμε τα τορτελίνια σε ελαφρώς αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες τις συσκευασίας, σερβίρουμε τα ζυμαρικά και περιχύνουμε με τη σάλτσα! Σερβίρονται ζεστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...