4 μερίδες
250 γρ. σπανάκι 1 μήλο κόκκινο
1/2 φλ. φουντούκια
Για τη βινεγκρέτ σος
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μηλόξιδο
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
ΑλάτιΕκτέλεση
2 κ.σ. μηλόξιδο
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
ΑλάτιΕκτέλεση
Στο γκριλ ψήνουμε για λίγα λεπτά τα φουντούκια ανακατεύοντας τα και προσέχοντας να μην μαυρίσουν. Πλένουμε το σπανάκι και το μήλο πολύ καλά. Αφήνουμε το σπανάκι στο σουρωτήρι για να στραγγίσει. Κόβουμε το μήλο σε πολύ λεπτές φέτες και το σπανάκι με τα χέρια μας.
Για τη βινεγκρέτ σος ανακατεύουμε απλά πολύ καλά όλα τα υλικά μέχρι να ενωθούν.
Σε ένα πιάτο βάζουμε πρώτα το σπανάκι και από πάνω το μήλο σε φέτες και τα φουντούκια. Έπειτα περιχύνουμε με τη σος και έχουμε στα γρήγορα μια γκουρμέ σαλάτα εντυπωσιακή για ένα από τα πολλά γεύματα των ημερών! Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου